Lynstegt svinekød

2 pers.

Ingredienser

1 spsk. frisk ingefær i julienne
2 fed hvidløg i tynde skiver
4 bok choi, kan fåes i etniske butikker, skåret i kvarter
1 dl oystersauce
2 spsk. fishsauce
½ dl vand
400 g skært svinekød i strimler
1 rødløg i smalle både
½ tsk. rørsukker
sesamfrø
lidt jordnøddeolie

Fremgangsmåde

Varm kødet op i en wok, til det er godt varmt. Steg kødet ad et par gange, kom det hele tilbage i wokken og tilsæt løg, ingefær, hvidløg og sukker. Svits det hurtigt, uden et det tager farve og under omrøring.
Tilsæt bok choi, oystersauce, fishsauce og vand. Læg låg på, skru lidt ned og lad det simre i 3 minutter. Drys med sesamfrø og server straks sammen med friskkogte ris.