Kyllingebryst fyldt med gedeost

4 pers.

Ingredienser

2 store kyllingebrystfileter
125 g gedeost, smuldret
2 håndfulde babyspinat, godt skyllet
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie
1 dåse artiskokhjerter, afdryppet og skåret i kvarter
2 spsk. kalamataoliven, udstenen og groft hakket
1 spsk. sherryeddike
1 1/4 dl hønsebouillon

Fremgangsmåde

Forvarm en ovn til 200 grader. Lav i snit i hver kyllingebrystfilet, der næsten går hele vejen igennen, åbn dem som en bog.
Bland gedeost og hakket spinet. Krydr hver kyllingebryst filet og fordel blandingen på de to stykker kylling. Rul hver bryst til en stram rulle og bind dem med kødsnor eller fæstn dem med tandstikkere. Varm olivenolie op i en pande og steg rullerne ca. 12-15 minutter. Når der stikkes i dem, skal saftene være helt klare. Læg rullerne på et skærebræt og tag kødsnoren af. Skær rullerne i 1½ cm. tykke skiver, som fordeles på 4 tallerkner. Top med artiskokker, oliven og dryp stegeskyen over. Server.