Ingredienser
10-12 kyllingelår
4 spsk. chilisauce
2 spsk. flydende honning
2 spsk. olie
2 finthakkede fed hvidløg
salt, peber
Tilbehør:
1 bdt. forårsløg
200-250 g æggenudler
salt
2 spsk. sesamolie
2 spsk. grofthakkede cashewnødder
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 220 grader. Rør chilisauce, honning og olie sammen. Lav nogle små snit i skindet på hvert kyllingelår og kom hakket hvidløg ind under skindet. Læg kyllingelårene i en bradepande med undersiden nedad og krydr med salt og peber. Hæld halvdelen af chili-blandingen over og sæt fadet i den varme ovn. Efter 15 minutter tages fadet ud og kyllingelårene vendes. Krydr igen med salt og peber og hæld resten af chili-blandingen over. Sæt igen fadet i ovnen og lad kødet stege i endnu 20 minutter.
Grill det evt. det sidste par minutter.
Tilbehør:
Rens forårsløg og snit dem fint. Kog æggenudler i letsaltet vand efter anvisning. Hæld vandet fra og lad nudlerne dryppe godt af. Vend dem med sesamolie og forårløg og stø nødderne over. Brug den gode sky fra kyllingen til sauce.