karry og masala svitses i olien.
forårsløgene snittes og svitses med i ca 1 min.
de øvrige ingredienser tilsættes og koges op.
fisken lægges i saucen og koges semmen ved lav temperatur i ca 5 minutter til fisken er netop mør.
Ingredienser
400 g sejfilet optøet( eller anden fisk)
1 spsk olivenolie
2 tsk karry
1 tsk masala
8 middelstore forårsløg ( eller tilsvarende porrer)
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk citronsaft
4 dl kokosmælk
1 tsk fiskeboullionpulver
1 spsk sojasauce
Fremgangsmåde
Karry og masala svitses i olien.
forårsløgene snittes og svitses med i ca 1 min.
De øvrige ingredienser tilsættes og koges op.
Fisken lægges i sovsen og koges sammen ved lav temperatur i ca 5 minutter til fisken er netop mør.
tilbehør: Basmatisis og dampede slikærter.